lördag, 20 april, 2024
spot_img
HemAktuelltFem höjdpunkter du inte får missa på Grundläggningsdagen 14 mars

Fem höjdpunkter du inte får missa på Grundläggningsdagen 14 mars

Luke Chapman, Linn Ödlund Eriksson, Mats Svensson och Torbjörn Edstam. Det är bara några av alla de fantastiska personer du inte får missa att lyssna till på 40-års jubilerande Grundläggningsdagen i Stockholm den 14 mars.

I år firar grundläggningsdagen 40-år – och vi har mycket att se fram emot. Branschen samlas, geologer, leverantörer, kunder, experter och myndigheter – alla kommer vi för att lyssna, lära, diskutera eller bara träffas. Det är det jag ser fram emot på Grundläggningsdagen som äger rum på Stockholmsmässan den 14 mars.

Andy Cowan ger fem skäl till varför man ska besöka Grundläggningsdagen.

Luke Chapman och Morgan Axelsson

En av höjdpunkterna i år du inte får missa är Luke Chapman från Sweco, som är geotekniker. Han är geotekniker hos Sweco och kommer berätta om de triaxförsök med S Geobor som de gjort i samband med byggandet av höghastighetsjärnvägen Ostlänken.

SGFs pris för bästa examensarbete 2018

Något att se fram emot är utdelningen av priset för bästa examensarbete. Den här typen av pris är viktiga då vi alla vill se att nya talanger hittar till ”vår” bransch.

Torbjörn Edstam

Det är alltid spännande med ny teknik. Därför blir jag nyfiken att se vad som döljer sig bakom rubriken ”Alla goda ting är (D)”. Torbjörn är … på Skanska så det bådar för en intressant presentation.

Tara Wood

Tara är teknisk doktor i geologi. Hon arbetar med affärsutveckling med inriktning på avancerad grundläggning samt forskning och innovation på Ramböll. Tara har gjort sig ett namn på att tänka nytt kring grundläggning och har bland annat tilldelats Sigge Thernwalls stora byggpris.

Middag & möten på Grundläggningsdagen

Slutligen det bästa av allt. Att få chansen att träffa och möta gamla och nya vänner från branschen.

Missa heller inte:

  • Framtidens riskhantering, Lars Olsson, Geostatistik, Johan Spross, KTH
  • Soft clay inside out, Georgios Birmpilis, Chalmers
  • Johan Edin, Trafikverket
  • Geoteknik och hydrogeologi. Linn Ödlund Eriksson, Sweco

Och mycket mer: Se hela programmet för Grundläggningsdagen 2019.

 LÄS MER: Så lyckas du med provborrning med S Geobor

Senaste artiklarna