lördag, 13 juli, 2024
spot_img
HemAktuelltNils tre tips inför Bauma 2019

Nils tre tips inför Bauma 2019

Bauma är världens största mässa för stora maskiner. Senast det begav sig lockade BAUMA över 580 000 besökare från 58 länder under sju dagar. Inför 2019 års mässa som äger rum den 8-14 april i München i Tyskland blir Bauma ännu större.

För att få grepp om Bauma så ställde vi tre frågor till Nils Almkvist – produktchef för våra hydrauliska tillbehör om tips inför mässan.

Varför ska man besöka Bauma?

Kom och se alla våra olika tillbehör till grävmaskiner, vi har 19 modeller på plats, bland annat vår nya Bucket Screener BS 1600 och förstås en av världens största hydraulhammare HB10000.

Vad ser du personligen mest fram emot inför Bauma?

Att se världens största maskiner på ett ställe! Det är första gången jag får möjlighet att besöka Bauma och nu när den är större än någonsin, det kommer bli Episkt! 

Vad är ditt bästa tips för någon som ska besöka Bauma/Munchen? Vad får man inte missa? Något man bör tänka på?

Lägg upp en rutt efter utställarkartan, ha bra skor och försök att inte gå vilse. Gillar man hydraulhammare ska man inte missa att få en pratstund med Torsten Ahr och Jens Giller i Epiroc montern, legendarer i branschen som har varit med sedan Krupp tiden när hydraulhammaren uppfanns.

Läs mer om hur du hittar till Epiroc på Bauma här. 

Senaste artiklarna