tisdag, 18 juni, 2024
spot_img
HemAktuelltEpiroc en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Epiroc en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Epiroc är en av Sveriges tio mest attraktiva arbetsgivare när Randstad Employer Brand Research undersöker vad svenska folket tycker är viktigast vid valet av arbetsgivare. Den årliga undersökningen är den mest omfattande i sitt slag där 6 200 svenskar intervjuas om vad de värdesätter mest hos en arbetsgivare.

-Det känns fantastiskt roligt att bli uppmärksammad i det här sammanhanget. Samtidigt som vi är ett nytt bolag så har vi en lång historia som världsledande svenskt industribolag och det här är ett kvitto på hur vårt starka fokus på innovation och hållbarhet genomsyrar vår företagskultur. Det känns extra roligt och värdefullt med tanke på hur vi växer och kommer behöva få in nya talanger i bolaget, säger Nathalia Svanström, kommunikationschef för Epiroc Sverige.

I toppen återfinns inte helt oväntat välrenommerade företag som biltillverkaren Volvo Cars, livsmedelshandelsföretaget ICA och industrigruppen SKF. Trots att Epiroc bara funnits som namn och varumärke under mindre än ett år rankas bolaget redan som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2019.

-Vi är glada att få det här fina erkännandet efter en relativt kort tid som ett nytt företag, säger Nadim Penser, Epirocs vice president Human Resources. ”Det här bekräftar våra egna interna undersökningsresultat från förra året som påvisade att vi har mycket motiverade medarbetare i Epiroc. Vi är mycket stolta över våra anställda som gör ett fantastiskt jobb.”

Epiroc är ett relativt nytt bolagsnamn och varumärke som skapades under 2018 när Atlas Copcos gruv- och bergbrytningsdivision blev ett eget bolag. Förutom Epiroc återfinns även biltillverkaren Volvo Cars, kullagertillverkaren SKF och lastbilstillverkaren Volvo Group på listan.

Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2019:

  1. Essity
  2. Volvo Car Group
  3. Siemens
  4. Sveriges Radio
  5. Volvo Group
  6. Sveriges Television
  7. SKF
  8. ICA
  9. Haldex
  10. Epiroc

Vi har många lediga tjänster just nu, sök och bli en del av Epiroc

Senaste artiklarna